Om

I den här bloggen kan du möta mig, min son Rebuz, vår hund Rufz och katten Puzzel. Det blir en hel del träningsinlägg då jag en inbiten triathlet som bara älskar att röra på mig, ,en också en del annat som reseberättelser, tankar osv. Lite smått och gott helt enkelt.

0 Comments Add yours

 1. Hej Camilla
  Jag har läst dina race reports från Barcelona och Amfibiemannen och det är bra läsning. Jag har en hemsida där jag försöker samla olika race reports (www.racereport.se) i syfte att motivera och inspirera.

  Jag skulle gärna få publicera dina berättelser där. Du får gärna återkoppla till mig hur du ser på detta?
  I anslutning till dina race reports så hänvisar jag givetvis till triandbeatme.
  Titta gärna in på sidan och se vad du tycker.

  Med vänlig hälsning
  Jonas Boström

 2. Josef Boberg says:

  Sliter det ej på kroppen att träna och tävla mycket ?

  1. Camilla Renz says:

   Inte om man förbereder kroppen länge innan. Man kan inte vara börja köra långdistans utan man måste sakta stegra träningen och det tar ca 2 år att komma upp i IM distans. Går man för fort fram så blir man lätt skadad.

 3. Per says:

  Hej, ser att din son haft klädsim, måste vara helskoj, verkar som du är en inbiten simmare också, själv gillar jag att simma klädsim och att bada med kläderna på också, skulle gärna hitta ett bad som kunde tillåta detta. Du får gärna kontakta mig i frågan, vi kanske kan dela lite erfarenheter med varann. Kolla gärna in min hemsida också förresten. Är du med i Södertörn Simklubb?

  1. Camilla Renz says:

   Jag ser mer klädsim som ett sätt att förbereda sig inför en olycka där man hamnar i vattnet och behöver klara sig. Då vi behöver hålla våra badhus rena så tror jag inte det skulle gå att ha det mer frekvent.

 4. Per says:

  Kan vara så, dock finns det en del bad som inte är så hård på reglerna,
  Kristianstad Tivolibadet där o så har du Tumlaren på östkusten, Väja utanför Karlshamn tror jag som tillåter att man badar med kläderna på.

  1. Camilla Renz says:

   Jag gillar nog mer de baden som håller på reglerna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *