Run 4 Fun – Löpning för barn

Run 4 Fun är en löpgrupp som riktar sig till barn i åldrarna 7-9 år som vill komma ut i skogen och springa och ha kul. Ett pass kommer att hålla på 60 minuter och vi kommer att hålla till i skogarna kring Drevviken. Under passet kommer vi att varva löpning med fartlekar, intervaller och lite styrkeövningar så att det hela tiden är roligt. Syftet är att ge deltagarna en positiv upplevelse av löpning och lägga en bra grund för framtiden samtidigt som vi är ute i vår vackra natur.

Kursen kommer att utgå från Sjötorpsskolans parkering på Sjötorpsvägen i Länna och hållas av Camilla Renz* och hennes son Rebuz. Barnet kommer behöva ett par bra löpskor, kläder för utomhusbruk, vattenflaska samt en namnbricka eller liknande. (Vi rekommenderar varmt RoadID)

*Camilla Renz är utbildad löpcoach och friskvårdskonsulent med över tjugo års erfarenhet av att leda gruppträning och coaching. 

När: Tisdagar 17.30-18.30 med start 1/9 (OBS ! Ingen Run4Fun 15/8 samt 20/10)
Pris : 880 kr (8 ggr)
Max antal : 12 st

Anmälan sker genom att betala in 880 kr på bg 142-7533. Glöm inte att skriva namn samt födelsenummer. Vill du komma och provträna så går det givetvis bra. Skriv då bara ett mail till camilla@inoo.se så bokar vi in dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *