Nykittad

Alla tjejer som cyklar vet hur svårt det är att hitta tjejkläder som både ser bra ut och sitter bra i Sverige. Oftast får man köpa dem via nätet eller när man är ute och reser. Idag gjorde jag ett gäng fynd på den cykelmässan som smällt upp sina tält vägg i vägg med hotellet.

Märket heter Endura och de har sedan ett par år även tjejkläder. Jag köpte två enfärgade cykeltröjor, en rosa och en turkos. De hade väldigt generösa fickor bak samt en blixtlåsförsedd ficka. Materielet var superskönt och mjukt. Den vita cykeltröjan är en liten specialare med windstoppermaterial fram. Även den hade bra fickor bak.

2015-04-09 17.10.56-1 2015-04-09 17.11.35-1

Det är lite svårt att se hur byxorna ser ut i detalj men jag ska försöka beskriva. De har en bra resår nertill och superelastiskt bra tyg runt, men det inte det som gör dem så bra utan att de har ett blixtlås som gör det möjligt att gå på toa UTAN att behöva ta av sig allt. Grymt!!

2015-04-09 17.13.09

Utöver dessa saker så blev det även en skön vit vindväst (med packpåse) och en rosa regn/vindjacka. Jackan har en vattenpelare på 15000. Det betyder att den är i stort sätt vattentät. Den andas även (dvs även släpper ut luft).

Alla plaggen har dessutom en massa reflexdetaljer som bl a kommer öka säkerheten när man passerar genom tunnlar, kör hem i mörker osv.

Supernöjd med mina inköp som faktiskt inte gick på mer än 300€ trots att jag fick med mig en hel del.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *