Flyttkoma

Jag är redan vansinnigt trött och hur stressad som helst och då har vi inte kommit halvvägs. Ser så i fram emot när vi sitter i RO på fredag och det börjar blir någon slags ordning i allt kaos.

I onsdags fick vi äntligen tillträde till RO vid ettiden. Innan dess hann vi möta juristen för samboavtal, möte med bankmannen Stefan ang byggnadskreditiv samt huslån, möte vid huset för att gå igenom allt med våra underbara säljare Stellan och Maria samt en snabb sushilunch på Farsta Centrum.

När kontraktskrivningen var klar åkte jag och Björn ner till RO och kände in stället samt gjorde en detaljplanering av färger och tapeter. Jag tog några “förebilder” som senare kompletteras med lite “underbilder”.

Bild

VardagsrummetBildKöket

Bild

Trappen ner

BildHallen

BildRebuz rum

Sovrummet har jag tyvärr ingen riktigt bra bild.

Efter en kort tur till Bauhaus åkte jag och lämnade en leverans till en kund i Huddinge och mötte sedan upp Björn på spinningen. Vid niotiden avlöste jag Emelie som suttit barnvakt åt lillebror och fortsatte att backa ihop lådor till midnatt.

Torsdagen fortsatte i samma stil. Packa lådor, möta upp Björn vid Heron City för en sväng till Media Markt och IKEA. På det sistnämnda blev det en ny servis samt en förvaringsmöbel till tvättrummet till träningskläder, handdukar osv.

Vid fyratiden åkte jag hem och hämtade Rebuz efter hans sista dag på dagis och passade samtdigt att lämna över en massa leksaker som vi sorterat ut. Innan dess hade jag även hunnit förbi och handla lite påskägg. På kvällen packade jag vidare och hann även bygga ihop en LEGO bil ihop med lilleman efter middagen.

Bild

I huset hann de riktigt långt den första dagen och på morgonen dag 2 fick jag nedan bild från Björn som varit förbi och pratat med Okan och killarna som hjälper oss med renoveringen. Riktigt spännande att se hur huset förvandlas.

Bild

På fredagsmorgonen la jag ut en massa möbler på Blocket (sammanlagt 15 annonser) och packade ihop övre garderoben, samt sorterade en massa. Arbetsrummet blev nästan klart men slutfördes idag på eftermiddagen. På lunchen åkte vi ner till Balance och jag sprang på löpbandet i sextio minuter innan vi åkte in till stan för att lämna av alla CD skivor för värdering (tyvärr ringde de idag och berättade att de inte ville ha dem så nu måste jag åka och hämta dem igen…).

På kvällen fortsatte jag sorteringen (samt att rippa alla filmer) och stupade i säng vid ettiden, men innan dess hann påskharen komma med påskägg till Rebuz. Han tecknade en så fin liten bild till honom och la ut utanför dörren.

Bild

Lördagmorgon vaknade jag av att Rebuz kissat på sig (det hände även mellan torsdag till fredag) så jag fick gå upp och sanera sängen och tvätta alla sängkläder (igen). Efter att ha packat ihop picnic till lilleman och satt på mig träningskläderna så åkte jag till Actic och körde lite spinning med Andrew. Hoppade av cykeln för att stressa hem och möta upp köparen av en av mina sideboards. 12.05 ringde de och sa att de inte kunde. Grumpf. Jag har dock fått pengar så jag har i alla fall inte blivit blåst.

Bild

Eftermiddagen gick i sorteringens tecken och jag gick igenom alla papper i mina dokumentsamlare (samt la ut dem på Blocket till försäljning). Hittade en massa kul saker som tex en sång som vi skrev om vår skola i nian. Vad jag skrattade 🙂

Bild

Bild

I RO gick allt framåt, tack vare Björns täta besök, och jag fick två fina bilder som visar att tapeterna börjar komma på plats. I morgon ska jag äntligen åka ner själv och se hur det ser ut.

Bild

Vardagsrummet

Bild

Hallen

Stackars Rebuz satt hela dagen ensam och lekte på sitt rum. På kvällen gick vi över till Råshaga och åt påskmiddag tillsammans. Det blev en mycket snabb vända och sen tillbaka igen och packa vidare. Han har verkligen varit duktig de senaste dagarna (och helgerna).

Nu är jag verkligen galet trött och ska hoppa i säng. Ser i fram emot morgondagen fast det är en massa som ska hinnas med. I morgon går Björns flyttlass från Baletten och sen vidare hem till mig för att hämta upp magasinering och skräp. Körschemat är verkligen hårt de närmaste dagarna så det gäller att fånga de få timmar sömn som går.

Godnatt allihopa, nu slocknar i alla fall jag (och om Rebuz inte kissar på sig i natt vore jag glad…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *