Allergihelvete

Så grymt trött på denna eländiga allergi, eller vad det nu är. Har inte kunnat träna sedan i onsdags. Huvudet känns tungt och lungorna vill inte träna. Försökte ge mig ut och springa i torsdags och pulsen gick från 100 till 180 på direkten. Det blev att vända hem och vila. Så nu är fokus på att vila, äta bra, sova och ge kroppen de bästa förutsättningarna för återhämtning så att nästa vecka går enligt plan.

Jag är egentligen aldrig sjuk, men jag kan bli obeskrivligt trött och kunna sova i ett helt dygn. Det är lite svårt att kombinera med en överaktiv nioåring och mitt humör de senaste dagarna har väl inte varit på topp. Kan tycka lite synd om Rebuz. Han försöker verkligen vara snäll och just nu är hans mamma bara grinig. Jag som brukar orka med blir slut bara jag åker till affären. Passar därför på att fixa och dona hemma. Rensa i rabatter, byta lampor, rensa i papper m.m. Ja, jag vet. Man borde bara ta det lugnt, men jag har väldigt svårt med att inte göra någon nytta. Om jag sitter still så passar jag på att sticka eller lyssna på en bra pod. Just nu piper det bara i mina öron då hörselgångarna är helt igensvullna så jag vill inte lyssna på något. Om det bara ville sluta pipa någongång…

Så nu sitter jag här och längtar ut och träna. Ser på alla kompisars fantastiska träningspass i solen och önskar att min kropp ville samarbeta. Jag får ta till det tunga artilleriet och åka till Apoteket och hämta ut årets dos. I morgon vill jag ut och cykla på min Orbea och njuta av att få ta i och bli trött på ett skönt sätt.

Tills dess…vila, medicinera, fixa och umgås med Rebuz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *