En kväll med extra allt

Ibland är det bara skönt att köra lite olika träningsformer efter varandra och idag var den en sådan dag. Jag och Rebuz inledde med ett pass i simhallen där Rebuz fick träna lite inför terminstarten på måndag och jag coachade honom lite kring andningen i frisimmet. Det börjar bli bättre, men jag förstår att det är svårt. Det ska bli kul att se vad han tycker om sin nya frontsnorkel som jag har beställt till honom. Efter Rebuz längder så la jag mig i snabbsimbanan och simmade i en timme. Det blev tyvärr ett ganska ostrukturerat pass med mycket fokus på teknik. Jag hann tänka på draget, testa min nya frontsnorkel (behöver definitivt näsklämma) samt köra ca 500 m med en fena på vänster fot och en paddel på höger hand för att stärka upp höger axel och höft.

2015-01-08 19.01.17

Efter simpasset så passade vi på att sitta i bastun en stund innan vi packade ihop alla saker begav oss hemåt där jag nattade och läste Bamse innan jag satte mig på trainern och körde ett kortare intervallpass, 10* 30/60. Tanken var egentligen att köra ett längre, men jag kortade ner för att hinna ta mig igenom Runners Strength passet ytterligare en gång.

Passet kändes bra. Tappade koncentrationen några gånger och fick titta ner på papperna, men på det hela taget så finns det mesta där och nu återstår bara finslipet innan premiären på lördag på Stadshagen. Jag har några chanser till att repetera i morgon, bl a under tiden jag lubbar till jobbet i morgon bitti och sen tänkte jag köra en show för mina dammråttor senare på kvällen med. Man få ta till den publik som finns helt enkelt nu när tomtarna flyttat ut i garaget igen.

Nej, nu väntar att varmt bad och lite mys (och lite mer repetition ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *