Laddar inför en ännu en underbar dag

Är inne i riktigt bra period. En massa bra energi och så mycket härliga personer i min omgivning så livet bara glider på. Så tacksam för dessa perioder i livet :-).

Idag är ännu en bra dag i min “daystreak”. Dagen inleddes med lite tonårssömn. Du vet en sådan där underbar sovmorgon utan en massa måsten. När jag pallrat mig upp så gjorde jag frukost till mig och Liten samtidigt som jag bokade upp två riktigt roliga möten nästa vecka. Jag har lite nyheter att berätta, men det tar jag när allt är klart. Det finns så mycket möjligheter här i världen, det gäller bara att sålla så man gör rätt saker och ser till att lägga energi på det som är värt att lägga energi på. Inte svårare än så ;-). Den senaste tiden har jag lagt min energi helt rätt och det börjar ge lite utdelning.

Under frukosten hörde Pia av sig och vi bokade raskt in playdate för barn och vuxna, bastu och middag till i kväll.  Ska bli kul att inviga bastun på riktigt. Än så länge har bara jag och Rebuz bastat i den. Grymt nöjd med att jag köpte den och hur det blev. Kommer ignorera hur det ser ut på tomten till nästa helg. Ibland behöver man bara fylla på för att orka köra på igen.

2017-04-26 16.16.04-1

Nej, nu ska jag hoppa upp på Orbean och köra ett träningspass innan de dyker upp. Det blir två timmars tramp samt lite offibike löpning utmed vattnet med den gamle vovven. Livet är bra härligt :). Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *