Transalpine 2015 – partner sökes

För ca en månad sedan så fick jag frågan av min gamla arbetskamrat och vän Anders om jag ville följa med på Transalpine. Åh, om jag vill!! Men… jag kan inte…det bara går inte.

6180-2

Loppet går mellan den 29 augusti till den 5 september och det är mitt i skolstarten och att vara borta så länge från Rebuz är svårt. Det krävs dessutom att man är på plats några dagar innan och även efter. Det är bara att inse att man är småbarnsmamma och att den typen av galna upptåg ej går så bra att kombinera med mitt vardagliga liv.

Ni som nu mot förmodan inte vet vad Transalpine är så kan jag berätta att det är ett lopp som går mellan Oberstdorf till Sulden. Distansen är ca 270 km och man klättrar ca 16.000 m uppför och 15.000 m nedför. Dvs ett ganska kuperat och krävande lopp. Rutten går genom tre olika länder och man stannar på åtta olika ställen på vägen. (Mattias Allared har skrivit om Transalpine på sin blogg. )

Det är inte bara utmaningen som lockar utan att det är så otroligt vackert. Det måste vara en helt fantastisk upplevelse. Dessutom jobbar så springer man två och två. Älskar lagtävlingar!

Så nu vill jag med detta inlägg hjälpa Anders att hitta en partner. Jag vet att jag har en massa vänner som skulle älska detta lika mycket som jag. Är du intresserad, PMa mig eller skriv en kommentar så sätter jag dig i kontakt med Anders :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *