Veckoplanering

Nu är det igång igen. Det eviga pusslandet. Jobb. Rebuz aktiviteter. Min träning. Hemmet. Rufz. Allt måste hinnas med och samtidigt som man någonstans ska hinna med att andas och njuta av stunden.

Nu börjar det dock falla på plats. Veckoschemat. Och det känns faktiskt riktigt bra.

På måndagar är det min vilodag och Rebuz går på sin simning i Torvalla simhall. När vi kommer hem så finns det tid för lite hemmafix. En skön kväll helt enkelt.

Tisdagarna så åker vi till SATS Haninge och jag kör intervaller på bandet eller så åker vi till Farsta Simhall och simmar ihop med efterföljande bastu och mys och senare på kvällen brukar det bli en tur på trainern lite beroende på hur Stens schema ser ut.

Onsdag är Rebuz vilodag och jag springer till eller från jobbet, lite beroende på hur den övriga planeringen ser ut.

Torsdagarna åker vi till Farsta simhall och Rebuz går på Zumba medan jag simmar.

Fredagar åker vi till SATS Farsta och springer på bandet igen och kör lite styrka.

Lördagar kör jag Urban Tribespass på SATS Stadion och sen är trainerkväll. Trainer är så extremt enkelt att få till, antingen på morgonen när Liten sover eller på kvällen. En frihet i sig.

Söndagar är vår riktiga aktivitetsdag. Rebuz har truppgymnastik på morgonen och då hinner jag köra ett distanspass löpning. 1,5 timme för mig själv att bara njuta av springa. När Liten är klar så kör vi till Eriksdalsbadet, äter lunch, vilar lite och sen går Liten på simhopp och jag simmar. Ev. så kör jag ett yogapass innan Litens gympa på morgonen.

Så pussel och pyssel så fick vi ihop det. Lilla familjen Renz har ett fungerande schema, en rutin som funkar. Någonstans i allt så finner vi lugnet och kan njuta av dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *