Vill så mycket

Snart är den här, min egna semester, eller rättare sagt den delen av semestern som Rebuz är hos pappa. I år är den två veckor lång och så lång tid har jag inte varit i från honom någonsin. Det känns ärligt sagt lite konstigt och jag upplever nu lite stress över att jag vill hinna med allt som jag velat göra. Samtidigt så vet jag att jag kommer sakna Rebuz något oändligt. Därför är det ännu viktigare att verkligen fylla tiden med rätt saker eller rättare sagt jag vill fylla tiden med saker som jag inte annars kan göra för att fylla på upplevelsekontot så att jag kan ta av det under hösten.

Träna står givetvis högt upp på listan och det kommer det bli en hel del, samt två tävlingar som även får står för mina små resor från hemmet. Som nr två så kommer en del praktiska saker som jag vill få klart innan hösten kommer och det är dags att ta sig an nya utmaningar. På den listan står det saker som att rensa på tomten, fixa till i gymmet, göra en hel del administration med Rebuz Kidz mm.

Det är efter det som jag får lite problem. Jag är inte van att tänka mig och vad jag vill göra. Det kräver lite invändning. Jag har fortfarande en lurvig svart liten kille som behöver min uppmärksamhet, men utöver det så kan jag bara fokusera på mig själv.

Här är ett försök till lista (och ni som läser detta, hjälp mig gärna med förslag och är det något som låter kul och du vill haka så säg till :))

1. Kajaktur/er (antingen över dagen eller med tält)
2. Gå ut och äta middag (var ett tag sedan sist…)
3. Gå på ABBA museumet
4. Bestiga Keb (jag har ju bara gått runt)
5. Träffa vänner för ett glas vin eller två
6. Springa Sörmlandsleden med Tufze (fast det kanske går under träning ;))
7. Göta Kanal simmet
8. Malmö simmet
9. Sova 🙂

Det var i alla fall en början på en lista… känns oändligt långt med två veckors egen tid när man är van vid två dagar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *